Selasa, 31 Agustus 2010

dari kain bali loh :D

oke aku jelaskan jadi ini tuh aku lagi berexsperiment yang aku pake itu kain bali yang aku lilit terus aku iket kebelakang loh hehhhe what do you think?

hey hoy :D :((

judulnya aja udah begitu berarti ada senengnya ada sedihnya senengnya gak tau sedihnya karna my fell mengatakan bahwa ada kejadian buruk entah itu apa yang jelas bilang kalo hati gua itu lagi sedih oke lupakan yang jelas aku tak mau bnayak komentar disini-,-

Senin, 30 Agustus 2010

hari gini!

iya hari gini masih ada orang kayak lu astaga sabar aja gua mah emang pertama kali kita kenal kita juga gak pernah klop dlllah gua bisa kesel mungkin nanti suatu saat nanti pasti ada saatnya gua bisa marah bener bener marah sama lu! gua luapin emosi gua yang ada karna sikap lu! oke sekarang gua masih diem gua masih sabar gua tau kok apa yang lu rahasian dari gua cape gua woy lu jujur aja emang gua marah? engga lah lagi pula gua juga tau lagi mana yang lebih benernya lagi! inget tuh! lebih baik lu jujur dari pada lu sembunyiin semau rahasia lu sama gua!

my idol

reminiscent of someone I love I like and I admireso everytime I see him I want to cry why I could not get him why?
     
was not her but her eyes exactly as heand every time I see him it makes me cry

Jumat, 27 Agustus 2010

just smile

sabar yaaaa bel semua masalahmu yang banyak semuanya pun belom ada yang selesai aku gak bisa frontal di sini mungkin di tumblr bisalah hehe tapi satu bel kamu harus terima semua kenyataan yang ada sama diri kamu mungkin itu memang jalan kamu bel dan kamu harus terima dengan ikhlas dan lapang dada apapun kekurangan dan kelebihan dari setiap yang kamu hadapi sekarang aku lagi rapuh aku butuh kasih sayang lebih dan belom aku temukan saat ini untuk sharing stroy about my fells or anything cerita ke temen atau kesahaba kayaknya terlalu berlelbihan aku gka mau ah itu masalah seepele kok akunya aja yang jadiin beban hehe aku bakalan neriman semuanya dan aku gak bakalan marah meskipun kamu salah aku hanya megingatkan apa yang musti kamu lakukan  dont sad baby :D

Selasa, 24 Agustus 2010

hey all

hey everyone i want to tell you about my fells
hahahahha im very very happy this today :D 

Senin, 23 Agustus 2010

gamaliel and audrey

love you muah muah muah aku udah idolain mereka dari kelas 8! semua videonya udah aku liat udah aku puter berulang ulang kali tapi satu? gak ngebosenin sampe sekarang masih sering banget ngeliat pengen banget kalian manggung di sekolahku i hope this! :D

    

ini waktu pentas pertama kalinya dilayar kaca #harmonisctv sayangnya aku gak liat tidur :'( 

tranding topic. :D
kalo mau liat mereka check this!

http://www.youtube.com/gamal1990

http://www.twitter.com/gamal1990


http://www.twitter.com/audreytapihe
thank you :*

Cascada - Everytime we touch (slow)

Everytime We Touch :'(

I still hear your voice when you sleep next to me
I still feel your touch in my dreams
Forgive me my weakness, but I don't know why
Without you it's hard to survive     

'Cause everytime we touch, I get this feeling
And everytime we kiss, I swear I could fly
Can't you feel my heart beat fast?
I want this to last
I need you by my side

?Cause everytime we touch, I feel the static
And everytime we kiss, I reach for the sky
Can't you hear my heart beat so?
I can't let you go
I want you in my life

Your arms are my castle, your heart is my sky
They wipe away tears that I cry
The good and the bad times, we've been through them all
You make me rise when I fall

'Cause everytime we touch, I get this feeling
And everytime we kiss I swear I could fly
Can't you feel my heart beat fast?
I want this to last
I need you by my side

'Cause everytime we touch, I feel the static
And everytime we kiss, I reach for the sky
Can't you hear my heart beat so?
I can't let you go
I want you in my life

'Cause everytime we touch, I get this feeling
And everytime we kiss, I swear I could fly
Can't you feel my heart beat fast?
I want this to last
I need you by my side

iseng iseng

http://www.plurk.com/bellblue/invite <----- ADD ME

http://twitter.com/ghassanirihanna <----- FOLLOW ME

http://ghassaninabilah.blogspot.com/ <----maybe FOLLOW

http://www.formspring.me/ghassani2 <------FOLLOW *jarang buka tapi


MSN: bellghass@hotmail.com <---- ADD ME

skype:ghassani nabila <-----ADD ME 



YM!:bellghass <---- ADD ME


follow tumblr ask mee yaws because it's so secret ;D


thnak you :*

Minggu, 22 Agustus 2010

just for you,again

bingung sedih ragu semua kebimbangan ada pada diriku absoluty YES! 
i don't now about all my life is so suck but i love it why? because you boy!
now aku lagi mikirin kamu semua tentang kita dan mencoba riview kembali ingatan aku tentangmu dulu kamu selalu menemani hari hariku selalu ada disampingku selalu tau kondisiku tapi itu masa kecilku denganmu sekarang? aku tak tau memang kita sudah jarang sekali kontek buat smsan aja susah jalan satu satunya online always! mmm kenapa yaa aku selalu ngebanggain kamu di depan teman teman aku padahal kamu berubah derastis atau aku selalu cerita tentangmu aku sendiri juga tidak tau untuk apa aku menceritakan semua tentangmu   yaa well because in my head just you! iyaa cuma kamu yang ada di otak aku saat ini aku bingung untuk bercerita apa lagi karna aku sudah menulis tentang dirimu di post ku yang 'i present to you a' itu buat kamu..
oya status kita sekarang apa? pacar? sahabat untuk selamanya? i agree! kalau itu mau kamu hehe janji kamu kemana? hilang di telan bumi? hahaha hanya kata kata yang kamu lupakan begitu saja tapi tidak buatku aku selalu mengingatnya aku ingin lupakan semaunya tapi sudah terlambat karna aku sudah terlalu jauh memikirkan semua tentang kamu sekarang aku sedih entah apa sebabnya aku pengen kamu ada di sampingku aku mau itu semua yaa i hope you read my post and you know about my heart thanks :*


from bellghass w/ love muaccchhhhhhhhh 

Sabtu, 21 Agustus 2010

Maroon 5 - Misery

Travie McCoy: Billionaire ft. Bruno Mars [OFFICIAL VIDEO]

LIRIK TRAVIE MCCOY - BILLIONAIRE (FEAT BRUNO MARS) LYRICS

[Bruno Mars]
I wanna be a billionaire so fricking bad
buy all of the things I never had
uh, I wanna be on the cover of Forbes magazine
smiling next to Oprah and the Queen

[Chorus]
Oh every time I close my eyes
I see my name in shining lights
A different city every night oh
I swear the world better prepare
for when I’m a billionaire

[Travis “Travie” McCoy]
Yeah I would have a show like Oprah
I would be the host of, everyday Christmas
give Travie a wish list
I’d probably pull an Angelina and Brad Pitt
and adopt a bunch of babies that ain’t never had sh-t
give away a few Mercedes like here lady have this
and last but not least grant somebody their last wish
its been a couple months since I’ve single so
you can call me Travie Claus minus the Ho Ho
get it, hehe, I’d probably visit where Katrina hit
and damn sure do a lot more than FEMA did
yeah can’t forget about me stupid
everywhere I go Imma have my own theme music

[Chorus]
Oh every time I close my eyes
I see my name in shining lights
A different city every night oh
I swear the world better prepare
for when I’m a billionaire
oh oooh oh oooh for when I’m a Billionaire
oh oooh oh oooh for when I’m a Billionaire

[Travis “Travie” McCoy]
I’ll be playing basketball with the President
dunking on his delegates
then I’ll compliment him on his political etiquette
toss a couple milli in the air just for the heck of it
but keep the fives, twentys (?) completely separate
and yeah I’ll be in a whole new tax bracket
we in recession but let me take a crack at it
I’ll probably take whatever’s left and just split it up
so everybody that I love can have a couple bucks
and not a single tummy around me would know what hungry was
eating good sleeping soundly
I know we all have a similar dream
go in your pocket pull out your wallet
and put it in the air and sing

[Bruno Mars]
I wanna be a billionaire so fricking bad
buy all of the things I never had
uh, I wanna be on the cover of Forbes magazine
smiling next to Oprah and the Queen
[Chorus]
I wanna be a billionaire so frickin bad!

Jumat, 20 Agustus 2010

Lirik Eminem feat Rihanna Love the Way You Lie lyrics


[Chorus - Rihanna]
Just gonna stand there and watch me burn
Well that's alright because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
Well that's alright because I love the way you lie
I Love the way you lie

[Verse 1 - Eminem]
I can't tell you what it really is
I can only tell you what it feels like
And right now there's a steel knife in my windpipe
I can't breathe but I still fight all I can fight
As long as the wrong feels right it's like I'm in flight

High off on love, drunk from my hate
It's like I'm huffin' paint and I love it
The more I suffer, I suffocate
Right before I'm about to drown, she resuscitates
Me, she fuckin' hates me, and I love it, Wait!
Where you going? I'm leaving you.
No you ain't. Come back. We're running right back
http://liriklagu-top.blogspot.com

Here we go again, it's so insane
Cuz when it's going good, it's going great
I'm Superman with the wind in his back
She's lois lane when and it's bad, it's awful
I feel so ashamed, I snap "Who's that dude?"
I don't even know his name
I laid hands on him, I never stood so low again
I guess I don't know my own strength

[Chorus - Rihanna]
Just gonna stand there and watch me burn
Well that's alright because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
Well that's alright because I love the way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

[Verse 2 - Eminem]
You ever love somebody so much,
you could barely breathe when you with 'em?
You meet, and neither one of you even know it hit 'em
Got that warm fuzzy feeling, yeah them chills used to get 'em
Now you gettin' fuckin' sick of lookin' at 'em
You swore you'd never hit 'em, never do nothing to hurt 'em
Now you're in each other's face spewing venom in your words when you spit 'em
You push, pull each other's hair, scratch, claw, bit 'em
Throw 'em down, pin 'em, so lost in the moments when you're with 'em

It's the fate that took over, it controls you both
So they say, you'd best to go your separate ways
Guess that they don't know ya cuz today,
That was yesterday, yesterday is over and it's a different day
Sound like broken records playing over
But you promised her, next time you'd show restraint
You don't get another chance
Life is no nintendo game, but you lied again
Now you get to watch her leave out the window
Guess that's why they call it "window pane"

[Chorus - Rihanna]
Just gonna stand there and watch me burn
Well that's alright because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
Well that's alright because I love the way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

[Verse 3 - Eminem]
Now I know we said things, did things that we didn't mean
And we fall back into the same patterns, same team
But your temper's just as bad as mine is
You're the same as me
When it comes to love you're just as blinded

Baby please come back, it wasn't you. Baby it was me.
Maybe our relationship isn't as crazy as it seems
Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano
All I know is I love you too much, to walk away though
Come inside, pick up your bags off the sidewalk
Don't you hear sincerity in my voice when I talk?
Told you this is my fault, look me in the eyeball
Next time I'm pissed, I'll aim my fist at the drywall
Next time? There won't be no next time
I apologize, even though I know it's lies
I'm tired of the games, I just want her back. I know I'm a liar
If she ever tries to fuckin' leave again,
Ima tie her to the bed and set this house on fire
Just gonna

[Chorus - Rihanna]
Just gonna stand there and watch me burn
Well that's alright because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
Well that's alright because I love the way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna

hey  ! i  you soo much loh 




mr.A

Rabu, 18 Agustus 2010

I present to you a

anytime you change you can only make promises and promises that he would not forget so quickly .. I knew I was not the one who can make you completely happy, I know you're hiding something that does not want me to know and unfortunately I already know it all but why can not I tell you these things because I was too afraid to tell you this is the weakness I just bury my curiosity was alone ...

why do not you be honest about everything?

What are you too afraid to tell me?

why?

I am your little friend I know all your behavior when you're little until you like it's all change in a very different and very quickly I'm sorry if you compare the period of childhood and now you are always missing some where and you have to look for something that changes you want to!you look at everybody if you did not like other people say about you! remember that! must! I write all this because I too love and care about you but do not "GR" hahaha I want us to remain as always there when you were once happy to sad and everything I want it all, although not every day but I want it: D you ever tell you that I was there when you need I'm so glad you said so;)Do not run away from problems you are facing all of you must accept the risk of error if you have trouble you I'm always there for you more..
the more you avoid the problems that you make or whatever you are feeling increasingly burdened too ..
actually there are still many who want me to tell you but first got here I talked about this all of you might not be enough to wake you, but this only I could do :/



* I hope you read it and you realize, amen : '(

Selasa, 17 Agustus 2010

:D

haaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllloooooooooooooooooooooooo all i really really miss my lovely blog :*
im sorry blog haha aku baru bisa ol sekarang lewat komp tadinya mau lewat warnet karna lupa emailnya apa jadi harus menuggu agak lama untuk post blog selama aku gak nulis blog sebenernyaaa itu aku pengen banget cerita tapi karna itu semua terlalu indah jadi susah buat di ungkapkan dengan kata kata  mr.------- ------- love you :*

Jumat, 06 Agustus 2010

iseng iseng tak berhadiah










what do you think?

sorry

sorry sorry banget semuanya mungkin gua frontal atau segalanya dan mungkin saat itu  gua lagi emosi banget kalian gak perlu tau apa yang aku rasaain saat itu maaf banget yaaa? gua tau kok gua egois atau segala macem dan gua berusaha buat ngerubah sikap gua gua sayang banget samaaaaaaaaaa kalian semua riri chika anne tiara nanade susil kakak adel jati pipit semuanyaaaaaaaaa maafin gua ya? sebentar lagi kan juga mau puasa pokoknya yang jelas gua mau minta maaf titik.

Rabu, 04 Agustus 2010

dendam kesumat

niatnya gua mau frontal disini tapi nanti orangnya malah berkata katanya gua beraninya lewat blog atau lewat blog status segala macem macem nih gua nulis status tentang lu tpai gak tau dah haah paling nanti gua di sidang? gua mah udah tekad buat ngelawan lu panas woi bilang aja kalo lu yang gak suka kenapa musti bawa anak anak sih? beraninya hahaha gua mah berani aja kalo di suruh face two face sama lu ini lagi partnernya sama aja lu kata kata lu dalem boy kalo lu yang gua gituin mau? sama lu doang gua gak boleh takut yeeee gua harus ngeluarin semua unek unek gua sama lu SEMUA! gua cuma mau bilang doang apa yang gak gua suka tapi kayaknya kalo buat menang bacot ya gua mah pasti kalah lah secara lu banyak bacot gitu? hahah udah ah males bahas tentang lu yee gak? haha

Senin, 02 Agustus 2010

~~~~





emang kita berdua mirip ya? masa kata cika bahkan kembar? kan kita bedanya 6 tahun-..-
Ada kesalahan di dalam gadget ini